Om oss

Vi är Tonys Budbil och är stolta över att kunna säga att vi är ett av Skånes ledande bud- och transportföretag. Vi grundades 1987 av Tony Ljungdahl, som fortfarande är operativ VD på företaget. Sedan de tidiga verksamhetsåren under 80-talet har vi vuxit till en stor aktör med en flotta på över 30-talet bilar av olika sorter. Vi har allt ifrån lättare budbilar till tyngre lastfordon som ser till att våra kunder får sina varor leverade i tid. Vi löser alla sorters transport- och budbehov, och vi gör det alltid i tid.

Vi erbjuder allt inom transport

Vårt huvudkontor är beläget i Helsingborg, men vi finns också representerade i Malmö, Landskrona och Ängelholm. Vårt tjänsteutbud är brett och vi erbjuder våra kunder precis allt inom transport och frakt – från det lättaste kuvertet till partigods som väger mer än flera ton. Vi hanterar kyl-, frys- och värmestransporter om så efterfrågas eftersom våra bilar är utrustade med de allra senaste teknologierna för varutransport.  

Service och miljö i fokus

Alla som jobbar på Tonys Budbil har service och omtanke i sinnet. Det är naturligt för oss att få hjälpa till i precis varje läge, oavsett kundärende och behov. Har du något problem med att få något levererat i tid så skall du inte vara främmande för att höra av dig till oss. Vi tar alltid hand om våra kunder och ser till att saker blir gjorda.

I vår bransch är det viktigt att värna om miljön. Transporter medför av uppenbara skäl avgaser. Det är emellertid svårt att sluta transportera saker nationellt och över gränserna, därför det är viktigt att man lägger verksamhetsresurserna på hållbar utveckling. Vi har investerat i de senaste miljökvalificerade bilarna för minimal miljöpåverkan.

Varmt välkommen till oss!© 2013 Alla rättigheter förbehållna av Minisidor » Experter på lokal sökmotoroptimering