Personaluthyrning

Vi har varit verksamma inom transport i Ängelholm med omnejd i många år. Vi har alltid utbildade och fullt certifierade chaufförer som vi många gånger får förfrågningar om att hyra ut. Efterfrågan har ökat markant för såväl chaufförer som relaterade yrken de senaste åren. Många företag hör löpande av sig för att fråga oss om vi kan hyra ut några duktiga medarbetare efter behov. Under vår långa tid i branschen har vi lyckats knyta till oss Skånes allra bästa personal inom våra verksamhetsområden som är tillgängliga för personaluthyrning när så behövs.

Personaluthyrning inom transport

Transport- och budsektorn växer så det knakar. Med tanke på att Europa öppnats upp på allvar är efterfrågan hög både lokalt, regionalt och över gränserna. Samtidigt som vi ivrigt följer utvecklingen tänker vi både intelligent och miljövänligt när vi investerar i transportfordon. Vi ser framförallt att miljökraven höjs och utbildar våra chaufförer i samma hållbara riktning. Inom vårt huvudsakliga kompetensområde kan vi erbjuda personaluthyrning som innefattar:

  • Chaufförer med B-behörighet
  • Chaufförer med C-behörighet
  • Chaufförer med CE-behörighet
  • Lasthjälpare

Andra områden

Vi arbetar med personaluthyrning inom angränsande områden till bud och transport. Exempelvis kan du som detaljhandlare eller industriföretag anlita truckförare hos oss.

Ett lager är en stor tillgång för många företag i Skåne. Att kunna hantera lager och distribution på ett smart sätt förutsätter att man alltid har fullt manskap på plats, i många fall hela dygnet runt.

Vi bistår med personaluthyrning av både lager- och terminalarbetare och vi ser en ökande trend de närmsta åren. På Tonys Budbil har vi möjlighet att förse dig med effektiv extrapersonal till ditt lager. Det allra bästa är att vi rekryterar rätt personer till ditt företag – hos oss får du exakt det du önskar!

Hör av dig till oss om du vill veta mer

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om priser för personaluthyrning. När din personalresurser inte räcker till, ser vi till att lösa till ditt behov snarast möjligt och med bästa kvalitet!© 2013 Alla rättigheter förbehållna av Minisidor » Experter på lokal sökmotoroptimering